Orice weekend bun începe cu o supă bună. Astăzi te învățăm cum să prepari minunata supiță de pui – care-i pe placul oricui. Timpul de preparare pentru aceasta nu va depăși 40 de minute, iar tu te vei putea bucura de o masă delicioasă și plină de nutrienți.

 

Hai să trecem la lista de ingrediente. Pentru o supă de pui vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 4 pulpe mari de pui

– 150 grame fidea (pentru un gust mai intens alege fideaua cu ou)

– verdeață – câteva fire de mărar și pătrunjel

– 2 cartofiori medii

– 2 morcovi

– țelină

 

Mod de preparare:

Pune pulpele la fiert în apă cu sare și în timp ce acestea fierb, taie mărunt cartofii, morcoveii și țelina. Adaugă-le în oală după ce nu se mai formează spuma de la carne. Lasă totul la fiert până ce carnea și legumele sunt pătrunse.

 

Apoi ia deoparte oala de pe foc și toarnă fideaua în ea, acoperind cu un capac. Lasă totul deoparte timp de 10 minute, până ce fideaua se va înmuia. Acum supa este gata.

 

Aceasta se poate servi fără carne, pulpele putând să le scoți și să le folosești la alt preparat. Dar, dacă dorești o supă consistentă, lasă și pulpele în oală și servește câte o porție de supă, alături de o pulpă, pentru fiecare persoană.

 

Îți urăm poftă bună!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.