Te-ai săturat să-ți faci programare la salon în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor și să lași acolo o groază de bani? Ei bine, am găsit soluția perfectă pentru tine!

Unghiile la o femeie, dar chiar și la un bărbat, trebuie să fie mereu curate și îngrijire, mai ales că, majoritatea bărbaților sunt extrem de atenți la manichiura unei femei, aceasta fiind primul semn al îngrijirii personale pe care femeia respectivă o are.

Așadar, unghiile tale sunt un adevărat semn de statut. Ar trebui cu siguranță să ai grijă de ele corespunzător. Iar acum, în perioada sărbătorilor, te poți gândi deja la noua manichiură.

 

Înainte de a realiza orice model de unghii, fii sigură că îți pregătești unghiuțele corespunzător, iată câțiva pași pe care ai putea să-i urmezi:

  • Îndepărtează lacul de unghii de la manichiura precedentă, să nu folosești acetonă! Acetona dăunează unghiilor, mai bine achiziționează-ți un solvent fără
  • Pilește unghiile și dă-le forma pe care o preferi tu, fie ea rotundă sau pătrată.
  • Folosește un buffer pe patul unghiei pentru a crea o suprafață aspră, în acest fel lacul de unghii va rezista mai mult!
  • Îndepărtează cuticulele, și taie-le dacă o să consideri că este necesar. Să știi că, cuticulele protejează unghia și vor crește la loc după circa o săptămână.

 

Și acum să trecem la manichiură.

  • Aplică o bază de lac de unghii (base coat), alege-o pe cea potrivită unghiilor tale, de obicei aceasta poate avea efect întăritor, uniformizant.
  • Aplică lacul de unghii de culoarea dorită.
  • Aplica un top coat, acest produs va permite lacului tău de unghii să fie mai rezistent.

 

Dacă ai urmat acești pași, sigur manichiura ta va arăta impecabil. Însă dacă te-ai plictisit de aceeași culoare pe toate unghiile, iată 3 tehnici care îți vor permite realizarea unei manichiuri mai deosebită.

  1. French Manicure: o tehnică, care este și va fi mereu la modă. Realizarea ei este destul de simplă dar necesită multă precizie și atenție. Aplică un lac de unghii roz pal (cât mai asemănător culori unghiilor tale), iar apoi cu o pensulă subțire aplică un lac de unghii alb pe lungimea unghiei și după un top coat.
  2. Accent Manicure: această tehnică presupune decorarea unghiei inelarului diferit față de restul unghiilor. Folosește-ți imaginația, deoarece poți decora inelarul cu o culoare diferita, cu un model, cu un sticker sau cu sclipici. În funcție de gusturile tale, poți realiza o manichiură sofisticată și unică!
  3. Sponge Nail Art: această tehnică este una inedită, dar foarte populară în ultima vreme. Chiar dacă realizarea ei nu este foarte ușoara, cu puțină atenție și îndemânare o vei putea reproduce și tu acasă. Tot ceea ce ai nevoie este un burețel (nu contează de care) și doua culori de lacuri de unghii la alegere. După ce ai aplicat baza, aplică una din culori și las-o să se usuce. Apoi, aplică cealaltă culoare pe extremitatea burețelului și tamponează-l la jumătatea fiecărei unghii pentru a crea un efect nuanțat din doua culori.

 

Lasă-ți imaginația să-și facă magia și vei avea unghiuțe senzaționale la petrecerea de Crăciun din acest an.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.