Sărbătorile de iarnă sunt mereu un motiv bun pentru a-ți reînnoi garderoba. Iar petrecerea de Revelion este an de an un prilej minunat de a-ți etala gusturile și noile achiziții în materie de modă.

 

Astfel, îți prezentăm astăzi 3 ținute care te pot scoate în evidență de revelion. Tu cum te-ai gândit să te îmbraci cu ocazia petrecerii de Revelion in 2019? Poate poți găsi o idee interesantă în ținutele prezentate de noi.

 

Ținută marca Olivia Wilde – renunță la rochia de seară

Olivia Wilde este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe. Iar asta nu doar pentru rolurile jucate și pentru nonșalanța cu care intră pe scenă. Ci și pentru curajul și pentru nonconformismul său, mai ales atunci când vine vorba de aparițiile la evenimente și în media.

 

O super ținută office de revelion poate fi, conform spuselor unor designeri, exact ținuta adoptată de actrița Olivia Wilde în cadrul unei gale de prezentare din America – bluzița sau cămașa roșie cu motive tradiționale (brăduți albi sau steluțe, fulgi de nea etc) + pantalonașii office, largi, perfect potriviți la sandalele cu toc sau la pantofii eleganți. Pantalonii aleși de vedetă au fost cu talie înaltă și cu dungă, fiind extrem de eleganți, așa încât ținuta s-ar putea încadra cu succes și la o petrecere de revelion.

 

 

Rochia de seară cu spatele gol

Aceasta este de cele mai multe ori alegerea clasică. Însă, dacă se poate accesoriza cu anumite elemente specifice sărbătorilor, ea poate deveni o ținută extrem de promițătoare. Spre exemplu, pe spate i s-ar putea amplasa un lănțișor cu brăduți sau cu steluțe, care să coboare pe spatele gol, sun forma unui X, sau prins de rochiță în ambele părți, sus și jos, iar mai apoi în stânga și în dreapta, pentru a forma o steluță.

 

Rochia ar trebui să fie neagră sau să aibă o culoare închisă, iar eventual, pentru a deschide peisajul să avem în picioare o pereche de săndăluțe roșii sau un plic roșu. De asemenea, o astfel de ținută poate fi ușor asortată cu cerceii și cu un colier de crăciun, cu accente tradiționale.

 

 

Salopeta dintr-o bucată – ținută marca Lilz Aldridge

Fotomodelul Lilz Aldridge a dat dovadă de una dintre cele mai îndrăznețe ținute purtate la un eveniment business: salopeta dintr-o singură bucată. Dacă ești înaltă, poți alege o astfel de ținută cu foarte mare lejeritate. O salopetă roșie sau o culoare vie, care să reprezinte o pată de culoare în peisaj poate fi o ținută ideală pentru o seară unică de revelion. De reținut ar fi faptul că aceasta trebuie să prezinte un decolteu și să-ți lase fie umerii la vedere, fie spatele gol – pentru a nu părea prea închisă, prea sumbră.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.