Odată cu venirea iernii, ieșirea din casă și mersul la sală pot fi percepute ca fiind un pic inconfortabile. Mulți dintre noi preferăm să rămânem la căldurică, în fața șemineului sau în pătuț, cu o carte în mână și cu o cană de cafea fierbinte.

 

Totuși, trebuie să ne menținem în formă, așa încât sportul este la fel de important și în timpul sezonului rece. Cum facem să ne menținem activi și să facem sport și pe timp de iarnă?

Sportul ca burlac (sau burlăciță)

Iarna este simplu să te menții în formă, dacă chiar îți dorești. Cine te poate opri să te trezești dimineață de dimineață cu o serie de 10 genuflexiuni sau 10 flotări. Chiar nu ai nevoie de spațiu extrem de mult sau de a ieși afară pentru a face asta.

 

Chiar poți încerca și tracțiunile dacă ușa e destul de înaltă și solidă încât să-ți permită fixarea unei bare de tracțiune. Sau… poate… dacă sufrageria îți oferă un spațiu destul de generos, poți încerca și câteva sărituri de coardă. Te vei distra, îți promitem.

 

 

Sportul în cuplu – amuzament și formă fizică de invidiat

Suntem siguri că cel puțin odată ai făcut flotări cu ea în spate. Sau cel puțin ați încercat. Nu? Ar trebui. Sau cel puțin vă puteți amuza copios încercând o serie de abdomene cu pupic. Stați piciorușe în piciorușe și în timp ce vă ridicați acordați-vă câte un pupic, ca motivație pentru încă o încercare.

 

De asemenea, față în față amândoi, puteți încerca să vă depășiți recordul la seria de genuflexiuni. Cine face cele mai multe primește ceva dulce – ca să avem și o recompensă în peisaj.

 

 

Sportul în familie – când apare bebe în peisaj e mai provocator

Suntem siguri că lui bebe îi place să zboare ca avionul prin cameră. Așa că atunci când stai întins pe pat, nu ți-ar strica să-ți încălzești un pic bicepșii, ridicându-l pe mititel și coborându-l din nou, în timp ce toată lumea se bucură de zbor: avioaneeee!

 

De asemenea, bebele poate sta pe piciorușele tale în timp ce faci abdomenele, chiar dacă, sinceri fiind, acesta nu va fi o mare contragreutate. Totuși, s-ar putea să se amuze văzându-te. Poate chiar o să îi placă.

 

Ce mai poți încerca spre amuzamentul celui mic și spre îmbunătățirea formei tale fizice? Simplu. Stați față în față, tu și sufletul tău pereche și lua-ți-l pe bebe în brațe, pe rând, unul de la celălalt. Un fel de pase cu bebelușul. Acesta se va distra super, vă garantăm. În fond, oricând se plictisește micuțul, puteți schimba exercițiul.

 

 

Spor la mișcare!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.