Știm că fiecare dimineață în casa ta este un adevărat câmp de luptă poate. Trebuie să-ți pregătești copiii de școală, să le faci pachețelul, să pregătești micul dejun, să-ți faci și ție ritualul de frumusețe, să faci cafeaua, să vezi ce anume trebuie cumpărat pentru casă, așa încât atunci când ieși pe ușă să fii deja pregătită pentru cumpărături. Sau poate trebuie să-ți pregătești ție și jumătății tale cămășile office pentru a ajunge la birou impecabili.

 

Cu toate acestea, noi știm că dimineața poate fi și un adevărat sanctuar de liniște și pace. Astăzi îți propunem 10 lucruri minuscule, dar care pot avea o importanță de neimaginat în a-ți face dimineața mai frumoasă.

 

Iată 10 lucruri ce îți pot schimba radical dimineața!

 

1. 5 minute de meditație, în liniște totală – pe care le poți practica, trezindu-te mai devreme, savurând în liniște cafeaua și lăsând pe fundal… în surdină… un chillout mix oriental, în timp ce tu îți pregătești covorașul de Yoga. Ei, asta ar fi o dimineață…. cu adevărat superbă.

 

2. 2 pagini citite din cartea preferată. Fie că afli noutăți din domeniul tău de activitate, fie că întâlnești noi personaje dintr-un roman preferat, cititul te va relaxa și de va face să pornești la drum încărcat cu energie.

 

3. O cafea bună și proaspătă căreia să-i simți aroma până în adâncul sufletului. Să o prepari la foc mic, la ibric, așa cum ți-a plăcut întotdeauna.

 

4. Fă-ți patul când te trezești! Poate părea ceva de vis să ai timp să faci în fiecare dimineață patul, însă este demonstrat de specialiști că atunci când începi ziua cu un simplu task banal pe care l-ai îndeplinit, ai un mare avantaj în ceea ce privește starea de bine și hotărârea ta de a duce lucrurile la bun sfârșit toată ziua.

 

5. Hidratează-te! Este foarte important ca dimineața apa să îți fie cel mai bun prieten. Un pahar de apă înainte de masă va face ca organismul tău să aibă parte de un total refresh. Iar tu vei deveni brusc o persoană mai vioaie.

 

6. Micul dejun nu trebuie să lipsească – este cea mai importantă masă a zilei. Chiar dacă va fi o simplă gustare sau un fruct pe care îl mănânci alături de 2 biscuiți, această masă nu trebuie să lipsească.

 

7. Muzica preferată va trebui să preceadă orice activitate. Fie că asculți în căști, fie că ai pe fundal o melodie care te relaxează, este clar că muzica îți va face dimineața mai frumoasă.

 

8. De abia acum discutăm de planuri. Trebuie să-ți planifici și ziua, așa încât un pix și un sticky note vor fi de folos. Încearcă să-ți faci un plan în general asupra întregii zile. Acest lucru te va focusa asupra lucrurilor cu adevărat importante.

 

9. Dacă ai animale de companie, dimineața este momentul perfect să ieși la o plimbare alături de ele. Joaca cu animăluțul tău îți va face ziua mai plăcută.

 

10. Nu uita de cei dragi. Dimineața este un moment de reuniune cu familia. Toți cei dragi ar trebui să te înconjoare. Ei îți vor da energie și putere pentru întreaga zi.

 

 

Pe final, prietenul tău fidel, Calendarul Casei, îți urează zi bună!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.